Åbent hus i kegleklubben

K.P.K. og Køge Firmaidræt inviterer til åbent hus i keglecentret d. 16. marts 2024, kl.10-14

K.P.K og Køge Firmaidræt har et ønske om at opstarte et samarbejde, således at firmaer og privatpersoner vil kunne tilbydes en ugentlig træningsaften i keglecentret under Ellemarskolen. Udover den almindelige træning kunne det på sigt blive muligt at arrangere turneringer for firmahold og individuelle turneringer.

Vi håber derfor, at der er mange, der vil benytte sig af denne mulighed for at prøve at spille kegler. Kegler er for alle i alle aldre, så hold dig ikke tilbage, hvis du synes, det lyder interessant for dig og dine venner, kolleger, familiemedlemmer mm.

Til vores åbent hus-arrangement får du mulighed for at prøve at spille ”Bohle”. Bohle pilles på en 23,5 m lang og 35 cm bred bane. Banen har en svag hulning på op til 4 mm. Der spilles med en kugle, der er på størrelse med en håndbold, på ca. 2,8 kg og der er automatisk tælleapparat og hejseapparat.

Til arrangementet kan du møde spillere fra Køge Pensionisternes Kegleklub, som vil instruere i spillet.

Pris: Kr. 30,- pr. person som dækker træning og kaffe/the. Øl og sodavand kan købes for 10 kr.

Sted: Køge Keglecenter der er placeret i kælderen under Ellemarksskolen. Når du står foran hovedindgangen, så skal du gå til venstre og rundt om derefter til højre rundt om bygningen. Efter 100 m kommer du til en kældertrappe. Her finder du keglecentret.

Hvis du gerne vil vide mere, så er du velkommen til at skrive til information@fi-koege.dk eller kontakte Jørgen Erik Christensen på telefon 28 79 27 02.