Aktiviteter

Er du til badminton, petanque eller bowling? Vil du træne musklerne til fitness eller strække dem til yoga – eller måske begge dele?

Uanset hvad du og din virksomhed ønsker at deltage i, så byder vi velkommen i gode rammer i Ravnsborghallen og Køge Bowling Center.

Træning i Ravnsborghallen

Badminton, bowls, petanque og yoga finder alt sammen sted i Ravnsborghallen i Søndre Køge. Her har vi et tæt samarbejde med Hallen omkring afviklingen af vores aktiviteter, og du kan få svar på en lang række spørgsmål, når du møder os og Hallens medarbejdere i forbindelse med dine aktiviteter.

Toilet- og omklædningsfaciliteter finder du i Hallen til fri afbenyttelse i forbindelse med din træning.

Træningscenteret er ligeledes placeret i Ravnsborghallen, om end med separat indgang og egne toilet- og badefaciliteter. Der er også indgang via Ravnsborghallen.

Når du er i Hallen, har du mulighed for at spise hos Café Panton, hvor du både kan få Dagens Ret samt diverse snacks, øl, vand, kaffe og te. Bestil gerne forud her.

Adresse:
Ravnsborghallen, Ravnsborgvej 3, 4600 Køge

Bowling spilles i Køge Bowling Center, som er placeret lige ved siden af Ravnsborghallen. Her findes 12 baner samt mulighed for at spise i bowlingcenterets cafeteria.